Къща СЛЪНЦЕ

Къщата, най-голямата сграда на мястото символизира Слънцето.

С отварянето на тежката метална врата влизате в едно пространство отвъд очакванията. Фоайето представлява повече преживяване отколкото гледка, макар и именно тя да го прави такова. Пред очите ви се извисява огромна мозайка, сякаш несъответстваща по размери и внушение на площта, на която е сътворена. Мозайката изобразява слънце. Точно под нея има една съвсем неочаквана вана, пълна с кристали и лечебни билки, в която тече вода. Когато човек престане да се диви къде на гледката преживяване, къде на собствените си възможности да се изумява го очакват стълби отвеждащи към залата за практики.

Горе в най-високата точка на центъра, в стая пълна със светлина, точно там е мястото, където да съзнаете собствената си светлина, да видите, че вие сте онова слънце, на което по-рано се дивихте.

А когато сте готови да се завърнете в света, но вече сияещи отвътре, на първия етаж ви очаква нашата уютна кухня, където да приготвите храната си също е практика. Колкото по-добре и съзнателно се грижите за физическото си тяло, толкова повече ще се разсейва вътрешният ви мрак, който пречи на изумителната гледка към изкрящата ви душевност.

Ако  искате да изпиете едно кафе имаме точното място за тази цел! Оставете се да бъдете обгърнати от бароковото настроение, което ви завладява в момента, в който погледът ви се спре на „перлата“ на трапезарията.

           Панорамни снимки от парка и околността на Ритрийт Център                                                                    “Светлина, Мир, Любов”

garden retreat center Light Peace Love
"Garden_pfoto_retreat_center_Light_peace_love"
"Garden_pfoto_retreat_center_Light_peace_love"
"Retreat Center Light Peace Love Patra vilage"
"Retreat Center Light Peace Love Patra vilage"
"Retreat Center Light Peace Love Patra vilage"