За нас - Анна и Георги Гълъбови

Създаден с любов през 2023

Анна Гълъбова

Здравейте!

    Родена съм в гр.Перник през 1975 г. По професия съм учител, но не съм го практикувала. Заниманието ми през годините беше в сферата на търговията. Имахме семеен бизнес с детски стоки. Този бизнес започнахме поради факта, че ни се роди дъщеря и в моя роден град имаше нужда тази сфера да се развива. Така започнахме и продължихме 20 години.

    Три години преди да направим коренна промяна в живота си и да осъзнаем, че това което правим не е посоката, в която да продължаваме беше срещата ни с Ваджра Гуру Йоги Тан и учението за Истината преподавано от него.

    Винаги съм мислила, че има и нещо друго различно от това, което виждат очите ми и ме водят мислите. Когато срещнах моя Учител разбрах, че съм намерила кой да ми го покаже.

    Така това да предлагаме на децата неща, от които нямат нужда стана нашата мотивация да намерим нещо друго с което да сме полезни в този свят.

    Съвсем „случайно“ намерихме това място, което купихме в село Пастра. То беше цялото обрасло в тръни и нищо не се виждаше от него. Идеите как да се получи новата ни игра бяха много, но с обща цел – да бъде център на Светлината.

    Разпродадохме напълно работещ и успешен бизнес за година и останахме свободни да осъществим новата идея.

    Това се оказа най – голямото предизвикателство до сега в живота ми. Обмисляхме година какво и как да бъде. Започнахме ремонт и всичко основно беше променено. На 5.05.2023 год проекта ни вече беше готов и организирахме неговото откриване. На откриването ни беше подарено кедрово дърво от наши приятели. А наличието на нашите родители и деца направи възможно неговото наричане от Ваджра Гуру Йоги Тан, като дърво на желанията, посадено от три различни поколения. Към днешна дата вече има сбъднати такива. Бих искала да споделя с вас и факта, че едно от желанията в този ден е било за четвърто поколение от семейството и то е получило своята благословия от КЕДЪРА!

    През цялото време по изпълнение на проекта и до ден днешен имаме обучения в техники на дишане, медитация, обучение. Както и семинари в Огняново, Бали, Малайзия, които са в посока  себеразвитие и споделяне. Получихме сертификат за обучители по медитация.

    Бих искала да споделя и следното нещо, което се надявам да мотивира тези, които го почувстват като път:

    След срещата ми с учението и промяната на възприемане на света се появи изпитание в живота ми което предполагам много от Вас ще разпознаят. При рутинен преглед без каквито и да било симптоми (тук изключвам мислите) се оказа че имам здравословен проблем който не търпи отлагане. Необходимо беше веднага да се отстрани поради бързото му развитие. Моето решение беше да отложа с два месеца и да видя какво бих могла сама да направа. Така седнах с един куп книги дадени ми от приятел, и такива които бях купила и започнах да прелиствам с идея нещо да ми проговори. Така попаднах на книга която имаше връзка с друго нещо в живота ми и реших че това е моя път. Това беше лекуване на организма със собствени сили, което направих в Алтай, на край света. Отидох да правя сух пост, за да се излекувам.

    Историята е дълга и няма да Ви занимавам , но искам да кажа че се получи. Проблема беше решен поради сухия пост и практика, която получих от моя учител и беше готово. Осъзнавах добре, че това може да се повтори ако не направя нещо. Така започнах да лекувам  мислите си до ден днешен.

    По мои наблюдения и изучаване на света, това което виждам с ограничените си сетива е, че на хората ни липсва любов. Празнината, която чувстваме и опитваме да запълним е липсата на любов.

    Това, което си поставям за цел в този живот е да работя в полза на единствената скъпоценност от всичко на този свят- Любовта.

Останете в Светлина Мир и Любов

Георги Гълъбов

    Името ми е Георги Гълъбов, зодия Телец. Роден съм на 06.05.1969 година в гр. София, където съм отраснал и съм прекарал по-голямата част от живота си. Към момента съм женен с три деца. Имам техническо образование в унисон с моята зодия.

    От ранно детство обичам да превя нещо с ръцете си. Като дете много обичах да си играя с колички и конструктори и да си правя различни модели самолетчета. По-късно този ми интерес да  ремонтирам неща не угасна и освен велосипеди и автомобили се разшири и в посока човешкото тяло. Това беше и водещата сила, която ме подкрепяше във времето да премина различни курсове свързани с Класически, Спортен, Релаксиращ и Тайландски масажи, Рейки, Суджок и Кранио-сакрална терапия. Това ми влечение надделя и над двадесет и две годишния семеен бизнес, който имахме със съпругата ми, и в началото на 2021 година закрихме магазините си и се отдадохме на търсене на ново поприще в живота. В това ни търсене голямо въздействие и помощ оказа връзката ни с нашия духовен учител Гуру Йоги Тан от Малайзия и учението, което той ни преподава и до ден днешен. С него се запознахме през пролетта на 2017 година на обучение / ритрийт в с. Огняново, като от тогава посещаваме почти всички събития, които той организира тук в България, а също и в Малайзия и остров Бали.

    И така някак логично се стигна до посещението ни на с. Пастра, закупуването на имот и преобразяването му в център за събития и обучения. Това беше един дълъг процес! Първо се искаше време да свикнем с мястото, след което да осъзнаем неговата специфична особеност и едва тогава да вземем решение какво да правим с него. И така започнахме. С много Светлина, много Вяра, много Упоритост и Всеотдайност, със Смирение и много Любов. През цялото време на създаването на Центъра се ръководехме от желанието да създадем място, на което да можем споделим с колкото се може повече хора знанието, което получаваме от нашия Учител. И единствено силата и мъдростта на това учение ни помагаха да държим посоката, която си бяхме задали от самото начало в най-тежките и критични моменти. Така се роди нашия център „Светлина, Мир, Любов“.

 През миналата 2023 година успях да покрия норматива за сертифицирането ми като Инструктор по медитация и личностно развитие в гр. Мелака, Малайзия. Този сертификат, в комбинация с уменията ми в сферата на мануалните терапии, ми дава надеждата, че бих бил полезен на хора, решени да поемат по пътя на промяната.

    И в заключение искам да кажа:

 • Не се страхувайте да тръгнете по този път, никога не е късно, и никога не сте сами! Ние всички сме свързани и Заедно ще променим Света. Ще го направим едно по-добро и по-красиво място! Само трябва да сме осъзнати за нашите Мисли, Чувства, Думи и Действия!

Нямаме търпение да ни гостувате и да се запознаем!

Сем. Гълъбови

Нашите лектори

Добрин Дичев

 • Последовател на Учението за Чиста Осъзнатост от линията на Гуру Йоги Тан

 • През 2013 г. се запознава с Гуру Йоги Тан и го последва в Бали и Малайзия.

 • В продължение на 7 години изучава и практикува методи на енергийна медицина, медитация и духовни практики.

 • Присъства на множество ретрийти и обучения в Индонезия и Малайзия.
  Така придобива разбиране и преживяване за енергийната същност на тялото и съзнанието, както и за природата на ума, която е отвъд това.

 •  Обучаващ треньор от 2023 г.

 • От 2017 година е организатор и водещ в програмата за развитие на младежи LIFE на

  Гуру Йоги Тан.

 • Сертифициран коуч в осъзнатост и енергия – 2023 г. (CIAE COACH Малайзия)

 • Практикува Минг Чи енергийна терапия

Станислава Цветанова

Ученичка на Гуру Йоги Тан от 2019 г. Следвам моя учител в Малайзия, Индонезия и България, като присъствам на множество обучения и ритрийти организирани от него, при всяка възможност, която имам.

От 2023 съм сертифициран Коуч в Програмата CIAE COACH Малайзия към Института на Гуру Йоги Тан за Енергийна Медицина Нусантара, град Мелака.

Работя с ученици като езиков коуч – преподавам английски, италиански и френски език, прилагайки обучението, което съм придобила, за да помагам на хората да преодоляват бариерите в комуникацията и да придобиват увереност в изразяването си на чужд език.

Продължавам да се обучавам и да задълбочавам разбирането си в практиката на медитацията и енергията, практикувайки като младши коуч и асистент в провеждане на различни обучения, включително международната програма за изграждане на млади лидери LIFE.

Обичам да помагам на хората да бъдат здрави, щастливи и по-осъзнати.